Als mijn fiets kon vertellen… (deel 4)

Nog steeds niet uitverteld. Ik ga verder met mijn verhaal.

Fietsen L9 (van Wezep naar Groningen) (2012)

Deze vakantie duurde maar twee dagen. En omdat mijn baasje alleen op vakantie ging, sta ik vaak op de foto. Kijk maar naar deze voorstelling:

Fietsvakantie Rome (It.) (2013)

Dit vond ik een bijzondere vakantie, omdat het een vervolg was op een andere fietsvakantie, die ik niet heb meegemaakt. Mijn baasje was in 1999 op weg naar Rome, maar moest de vakantie in de buurt van Florence afbreken. Mijn voorganger-fiets had kuren.

En in 2013 werd het gedeelte tussen Florence en Rome alsnog gefietst. Eerst werd er met de auto naar Italië gereden. Ik stond achterop, samen met een vriendinnetje, de fiets van Maria, die ook mee ging fietsen.

Hier zie je mij met mijn vriendinnetje voor één vakantie op Henks auto.

Fietsen op Henks Chevrolet Kalos

En hier is nog een fotovoorstelling van deze vakantie, waar het voor mij best wat klimwerk opleverde.