Laatste uitjes en afscheid

We maken de bijna zeven weken in Thailand vol met genieten van het zwembad bij ons appartementencomplex en met een paar leuke uitjes. Tenslotte nemen we afscheid van John en Pieter-Paul.

Een bezoek aan Mini Siam

In deze fotoshow een impressie van wat er te zien is in Mini Siam. Het is vergelijkbaar met Madurodam, al is de schaalverhouding heel anders. Alles is gebouwd in een schaal van 1 : 25. We zien er o.a. de Eiffeltoren, Pisa, het Vrijheidsbeeld. Van Thailand zien we bijv. de tempel Wat Phra Kaeo uit Bangkok en de brug over de Kwai-rivier.

Sancturary of Truth

Op dezelfde dag bezoeken we dit heiligdom. Sinds 1981 wordt hieraan gebouwd. Het heeft boeddhistische en Hindoe-invloeden. Er is zelfs een mooie in stijl gemaakte lift aanwezig, zodat ook wij dit gebouw kunnen bekijken.

Geniet hiervan in een fotoshow.

Verder worden er klassieke Thaise dansen uitgevoerd.

Dit is ook weer een fotoshow.

Afscheidsdiner

Van John en Pieter-Paul nemen we afscheid in een lokaal Thais restaurant. Toeristen zie je hier niet en er wordt heerlijk vis bereid.

Hier is te zien, hoe het restaurant er uitziet (fotoshow). Met ons is er ook een Thais gezelschap, dat gezellig samen dineert.

En met deze bloemen is deze reis afgelopen.